secret room
 
secret room
Sylwestrowe doświadczenie to coś więcej niż tylko przelotna chwila – to wydarzenie, które pozostawia wspomnienia na całe życie. W Secret Room zadbaliśmy o każdy detal, aby ten wieczór był naprawdę niezapomniany.

Magiczna atmosfera wypełniona błyszczącymi światłami, świąteczną muzyką i wyjątkowo smacznym jedzeniem.Oczywiście nie może zabraknąć przy Tobie najbliższych i ukochanych osób. Czy może być coś lepszego?

Stworzyliśmy atmosferę ciepła i radości, w której poczujesz się częścią czegoś magicznego. Nasz szef kuchni przygotował specjalne noworoczne menu, które zadowoli Cię nie tylko intensywnymi smakami, ale i kulinarnymi niespodziankami.

W Secret Room podarujemy Ci magię świąt, która zapadnie w pamięć nie tylko smakiem, ale również atmosferą. To będzie wyjątkowa noc.

.
Godziny otwarcia:
31 grudnia 2025: 19:00–02:00
Niech Sylwester 2025/2026 będzie niezapomniany! Zapraszamy na noworoczną kolację w Secret Room, gdzie każdy szczegół jest zaplanowany, by uczynić ten wieczór wyjątkowym.
Każda osoba może skomponować swoją sylwestrową kolację, wybierając:

  • jedną z trzech oferowanych przystawek
  • jedno z trzech oferowanych dań głównych

Sałatka Olivier zostanie podana wszystkim gościom po przystawkach, co pozwoli na chwilę odpoczynku przed głównymi daniami. Kulminacją wieczoru będzie nasze wyjątkowe Trio Cinnabonów, które zachwyci Was swoim smakiem. Do całej kolacji serwujemy 3 kieliszki Prosecco, aby uczcić ten niezapomniany moment.
Bilet obejmuje 4 dania i 3 kieliszki Prosecco.

secret room
/ Shrimp & Caviar Olivier
Delikatna sałatka Olivier z krewetkami smażonymi na maśle klarowanym i w sosie wok, z dodatkiem ziemniaków, marchewki, ogórka, groszku, korniszonów, jajka i aioli, udekorowana czerwoną ikrą, jajkiem przepiórczym oraz świeżą zieleniną – koperkiem i pietruszką.
/ przystawki
Łososiowy tatar
Delikatny tatar z łososia z kremowym serkiem, awokado i szalotką, orzeźwiony skórką z pomarańczy i limonką, podawany z chrupiącymi tostami z shokupana.
/ przystawki
Bruschetty z kawiorem, tatarem z jelenia oraz z pieczoną papryką
Podane na białej bagietce ze śmietankowym serem i delikatnym sosem balsamicznym – trzy wyjątkowe smaki w jednym zestawie, idealne na każdą okazję.
/ przystawki
Carpaccio z wędzonym rostbefem i pianką kawową
Cienkie plastry wędzonego rostbefu podawane z aromatycznym zielonym masłem, delikatną kawową pianką ze śmietany i świeżym parmezanem
/ Dania główne
Filet mignon w pieprzu z gratinem z batata
Soczysty stek z wołowej polędwicy, przyprawiony mieszanką pieprzów i soli, podawany z delikatnym gratinem z batata z parmezanem. Danie uzupełnione intensywnym sosem gorgonzola, demi-glace i zielonym masłem, a także karmelizowaną marchewką.
/ Dania główne
Stek z łososia z sosem holenderskim i warzywami
Łosoś z katsuobushi oraz grillowanymi warzywami – karczochem, cukinią, papryką i podawany z limonką.
/Cinnabons
  • Ciemna czekolada z pistacjami
  • Serek kremowy z liofilizowaną maliną
  • Różowa czekolada z płatkami migdałów

Podawane z sosem jagodowym i świeżymi owocami.
/ Dania główne
Dorada z ratatouille i kokosowym sosem curry
Dorada z oliwą z oliwek, rozmarynem i tymiankiem, podawana z sosem na mleku kokosowym z curry i limonką. Warzywny ratatouille z papryki, cukinii, bakłażana i szalotki, doprawiony oliwą z oliwek.
Klikając przycisk Przejdź do płatności wyrażasz zgodę na treść podanych przez Ciebie danych, naszą politykę prywatności.
Koszt kolacji sylwestrowej na jedną osobę: 600 zł
Stwórz wspomnienia na cały rok — zarezerwuj swoje miejsce już teraz!
secret room